Nezavisna lista mladih pokrenula projekt “Pitaj Karla”

Objavljeno: 10/09/2017

Nezavisna lista mladih koja nakon proljetnih lokalnih izbora ima jednog vijećnika u Gradskom vijeću, ne tako davno pokrenula je inicijativu bolje suradnje gradske izvršne vlasti nego što je to bilo ranije, pri čemu bi upravo Nezavisna lista mladih bila svojevrsni most te suradnje. Tada je održan višesatni sastanak građana i gradonačelnika o čemu smo i mi javljali. Sada Nezavisna lista mladih i gradonačelnik Starčević rade korak dalje pa je pokrenut svojevrsni mali projekt “Pitaj Karla”. Pitanja gradonačelniku, do 17.rujna, odnosno tijekom cijelog nadolazećeg tjedna,  možete postaviti porukama na facebook profilu Nezavisne liste mladih. Odgovore ćemo prenijeti i na portalu Lika-express. Evo poziva s facebooka NLM-a:

GOSPIĆ- U dogovoru Nezavisne liste mladih,gradonačelnika Karla Starčevića te portala Lika express odlučili smo se za ovaj mali “projekt” povezivanja građana i rada gradonačelnika. Naime, radi se o slijedećem:

Sa današnjim danom pa sve do 17.09. možete nam se javiti porukom i pitanjem za gradonačelnika.
Imate problem u ulici ?
Problem u zgradi ili kući ?
Zanima vas stanje u gradu ?
Imate prijedlog ?
Imate prigovor ?
Imate ideju ?
Niste zadovoljni ili jeste ?
I sve ostalo što vas “žulja”..pošaljite nam poruku, ime, prezime i ulicu. Nakon prikupljanja pitanja ona će biti predana direktno gradonačelniku i nakon što odgovori svakome biti će objavljena na stranicama portala i na našoj službenoj facebook stranici.
Lažne profile i vrijeđanja ćemo ignorirati.
Naša garancija je da će osobno gradonačelnik odgovoriti na njih.
Ovime želimo olakšati svim stranama koje žele doći do odgovora ili ih dati. Nadamo se da vam se sviđa ovakav način. Obećali smo komunikaciju sa gradskim vlastima i tako će i biti. Sve je ovo za dobrobit grada Gospića, svi sudjelujemo i idemo se potruditi. Gradonačelnik je više puta izjavio : “Tu sam da Vam služim ,ne da vladam. I ako negdje griješim recite mi, nisam savršen i ne znam sve. “

Možda Vas zanima