Priopćenje HDZ-a- Marjan Kustić: “kad smo jedinstveni, onda smo najbolji!”

Objavljeno: 10/01/2020

GOSPIĆ- Danas je predsjednik ŽO HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić održao sastanak sa predsjednicima svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, povjerenicima i članovima operativnog stožera na temu održanih predsjedničkih izbora.

Kako je istaknuto na sastanku, HDZ- Ličko senjske županije na održanim izborima za predsjednika Republike Hrvatske ostvario je najbolji rezultat u Republici Hrvatskoj  – 63,81% posto glasovalo je za Kolindu Grabar Kitarović, za Zorana Milanovića glasovalo je 36% uz ukupnu izlaznost u županiji od 52,45%. Predsjednik Kustić zahvalio je svim organizacijama koje djeluju u županiji na uloženom trudu u smislu organizacije i rezultata izbora te posebno svim članovima HDZ-a i svim stanovnicima Ličko-senjske županije koji su svoj glas dali kandidatkinji HDZ-a.

Kako je Kustić istaknuo, HDZ je pobijedio u svim gradovima i općinama u županiji osim u Donjem Lapcu, Vrhovinama i Udbini gdje je HDZ također ostvario izvrstan rezultat. Pobjeda je time veća što je HDZ pobjedio u svim gradovima u kojima nema vlast na lokanoj razini tako i u Gospiću kao administrativnom sjedištu županije koji je ujedno i Grad sa najvećim ostvarenim postotkom od svih gradova administrativnih sjedišta (ostvario je 71%), te istaknuo da je  HDZ nadmoćno pobijedio i u Novalji i Otočcu ali i u Senju i svim preostalim općinama u županiji.

 

ŽO HDZ-a LSŽ

Možda Vas zanima