Priopćenje povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Gospić

Objavljeno: 27/03/2018

Poštovani,

 

obavještavamo sve članove i simpatizere Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Gospića da je dana 26. ožujka 2018. godine održana sjednica Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića kojoj su prisustvovali i predsjednici Temeljnih ogranaka HDZ-a koji djeluju na području grada Gospića.

Na sjednici se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji i dosadašnjem radu organizacija HDZ-a na području grada Gospića.

Nakon proširene sjednice Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića s predsjednicima Temeljnih ogranaka stranke, gradsko Povjerenstvo je održalo sjednicu na kojoj je nazočio Darko Nekić, predsjednik Povjerenstva ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, a na istoj su doneseni sljedeći zaključci:

 

  1. Svim organizacijskim tijelima HDZ-a na području grada Gospića preporučuje se da sukladno članku 40 Statuta HDZ-a sve buduće aktivnosti provode i usklađuju u suradnji s Povjerenstvom Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića
  2. Povjerenstvo ne podržava aktivnosti koje su pojedini članovi HDZ-a s područja grada Gospića provodili posljednjih dana s namjerom prikupljanja potpisa za peticiju kojom pokušavaju osporiti odluke ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije i unijeti nemir među naše članove

 

Napominjemo da je gradsko Povjerenstvo imenovano od strane Povjerenstva ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije, a isto je imenovalo Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice.

 

Na kraju, obavještavamo sve članove HDZ-a s područja grada Gospića da će Povjerenstvo transparentno i demokratski provesti unutarstranačke izbore te pozivamo sve članove stranke da se aktivno, sukladno Statutu, uključe u izborne procese u narednom periodu i da ne dopuste mogućnost nikakvom izvanstatutarnom djelovanju usmjerenom na ugrožavanje jedinstva naše stranke iznad koje ne smiju biti ničiji osobni interesi.

 

S poštovanjem,

 

Povjerenik Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića

Ivica Radošević

Možda Vas zanima