Priopćenje župana Darka Milinovića:”Krenule su laži uoči unutarstranačkih izbora na što sam već navikao”

Objavljeno: 27/03/2018

Čitajući ovih dana brojne neistine iznesene u pojedinim medijima kako organiziram nekakvu pobunu želim izvijestiti javnost slijedeće:

            Krenule su laži uoči unutarstranačkih izbora na što sam već navikao. To je uobičajena aktivnost pokušaja blaćenja  pred bilo koje izbore, a ovoga puta stranačke. Niti je kako navodi portal Slobodna Lika  bilo okupljanja sinoć u Žabici niti će danas  biti ikakvog okupljanja u Čitaoni u Kaniži, tako da niti sam mogao niti sam bio na  zamišljenim skupovima u nečijoj  glavi. Napominjem da ću se  kao Župan i kao član Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini  odazvati na svaki poziv bilo kojeg Temeljnog ogranka  ili Mjesnog odbora  ukoliko ga dobijem.

           Jednako tako bio sam na poziv predsjednika Mjesnog odbora i Temeljnog ogranka HDZ – a u Ličkom Novom  jer to smatram svojom dužnošću. Vidim da vlada na jednom  portalu veliki interes gdje ću se  pojaviti pa kao što sam se jučer pojavio na poziv Incijativnog odbora  i Vladimira Tomaića  na Krasnom tako ću se sukladno svom vremenu odazivati na sve pozive koji mi pristignu  kao Županu, članu Predsjedništva HDZ – a na nacionalnoj razini  ili običnom  građaninu.

S poštovanjem,

 

KABINET ŽUPANA

Možda Vas zanima