Prvi lički coctail

Objavljeno: 07/08/2016

Da politička borba za pozicije nisu samo politički govori pred okupljenim mnoštvom i oduševljenom masom, već i obično druženje s običnim narodom pokazuje još jedan javni nastup Hrvoja Račića. Na sve popularnijem lovinačkom izletištu Cvituša u sklopu njegove predkampanje za parlamentarne izbore predstavljen je prvi lički coctail, sljedeće društvo s narodom najavljeno je za srijedu u Benkovcu

LOVINAC- Više od sedamsto ljudi okupljenih  na Cvituši u Lovincu imalo je priliku kušati Prvi Lički coctail. Za ugodnu i  prijateljsku atmosferu uz taktove domaćih i stranih evergreena pobrinuo se bend znakovitog imena „Only family and friends“i načelnik općine Lovinac i kandidat HSS-a na listi Narodne koalicije Hrvoje Račić.

Bilo je to ugodno druženje  lišeno velikih političkih govora, ali sa snažnom energijom kojom Hrvoje Račić namjerava nastaviti svoju borbu za saborsku klupu i ulazak u Hrvatski Sabor u kojem će, kako je  u više navrata istaknuo, progovarati o temama koje se tiču razvoja poljoprivrede i ruralnog turizma i zastupati interese Like, Dalmacije i Primorja te ukazivati na probleme ovog kraja o kojima se u Saboru do sada nije govorilo.

Sve ovo što radimo, radimo s ciljem turističkog napretka naše općine, ali i cijele Like “ – kratko se, ali vrlo jasno obratio Račić okupljenima na Cvituši, već tradicionalnom mjestu okupljanja Lovinčana i njihovih gostiju. Ipak,  u skladu s ciljem spajanja Like, Dalmacije i Primorja, Prvi lički coctail istog imena kao i slogan Račićeve kampanje „To je to“ ne ostaje samo na Cvituši. Već u srijedu 10. kolovoza druženje se nastavlja u Benkovcu, na benkovačkoj placi, što čini veliku uvertiru u predizbornu kampanju za prijevremene parlamentarne izbore 11. rujna koja službeno započinje 16. kolovoza.

Bit će to deveti parlamentarni izbori od stjecanja državne neovisnosti, a Hrvoje Račić kandidat je Hrvatske seljačke stranke,  11. na listi Narodne koalicije u 9. izbornoj jedinici.

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima