I Radošević i Kolić pozivaju na jedinstvo HDZ-a

Objavljeno: 22/08/2018

GOSPIĆ- Uoči unutarstranačkih izbora za novo vodstvo HDZ-a u Gospiću održavaju se izbori temeljnih ogranaka. Za sada su održani izbori u 6 ogranaka, bili smo na izbornoj skupštini temeljnog ogranka Lički Novi. Članstvo HDZ-a pozdravila su oba kandidata za novog predsjednika stranke Ivica Radošević i Milan Kolić. U svojem obraćanju Radošević je istaknuo da treba mijenjati način vođenja stranke u Gospiću. “Želim HDZ u kojemu će se poštivati unutarstranački dijalog i suradnja jer ovo do sada je dovelo do toga da smo izgubili lokalne izbore 2017.godine“- rekao je Radošević i pozvao sve članove na izbore 2.rujna. “Trebamo odlučiti želimo li HDZ koji će nastaviti gubitnički niz, ili želimo vratiti HDZ da bude jedinstven i da na budućim izborima ostvarujemo postotke koje smo nekada ostvarivali. Ja sam siguran da ja mogu ujediniti sve članice i članove HDZ-a, Mislim da sam bolji kandidat od Milana Kolića i mislim da naša stranka treba zaokret u načinu vođenja“- zaključuje Radošević.

Milan Kolić između ostaloga više puta je pozvao na jedinstvo i istaknuo činjenicu da je u cijeloj situaciji najvažnija stranka, odnosno jedna velika obitelj, HDZ.

A trenutno u toj obitelji najmanje vlada zajedništvo. Članstvo je podijeljeno na “naše” i “vaše”, moje i tvoje, i na brojne druge načine. Onaj tko 2.rujna osvoji veći broj glasova svih članova HDZ-a morati će itekako dobro zasukati rukave da bi vratio stranci to jedinstvo i vratio je na pobjednički put.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima