Što je sljedeći biser dr.Milinovića???

Objavljeno: 13/07/2017

 

 Gospićki gradonačelnik Karlo Starčević odgovorio je danas priopćenjem na pamflet predstavljen kao pismo čitatelja koji je objavio jedan lokalni portal. Starčevićev odgovor pokazuje da se u startu radilo o nelegalnom poslu o čemu su mještani Ličkog Osika na vrijeme izvijestili javnost putem društvenih mreža. Očito netko nije odradio domaću zadaću kada su u pitanju Milinovićevi informatori, u javnosti poznati kao internet sekta, pa nisu pratili što Osičani govore i pišu,a sada izlijeću u javnost sa svojim tekstovima. A u međuvremenu ostavština Petra Krmpotića i njegovih mecena, DUG GRADA GOSPIĆA raste. Sada smo stigli do skoro 15 milijuna kuna. Di su pare?????

 

GOSPIĆ- Čudno je da se i dalje vrši postizborna kampanja dr. Milinovića u svrhu oduzimanja što više vremena gradonačelniku Karlu Starčeviću kako bi se mogao zabavljati razno raznim spletkama njegove „internet sekte“ koja permanentno lažima obmanjuje gospićku javnost.

Naime, navedeno parkiralište u Ličkom Osiku je rađeno isključivo u izbornu svrhu dr. Milinovića i HDZ-a, a pozadina je bila isključivo pranje novca kako bi se sredstva osigurala za troškove izborne kampanje. Za navedeni projekt nisu osigurana proračunska sredstva Grada Gospića, što je, uvaženi doktore, protivno odredbama čl. 5. Zakona  o proračunu, a za što je čl. 125. istog Zakona propisana i prekršajna odgovornost odgovorne osobe proračuna i proračunskog korisnika.

Osim toga, u navedeni projekt se krenulo bez projektne dokumentacije što je daljnje kršenje zakonskih odredbi o izvođenju javnih radova. Nadalje, navedenim građevinskim zahvatom u prostoru su učinjene nemjerljive štete na starom kanalizacijskom sustavu koji je u tajnosti stavljen izvan funkcije, a novi kanalizacijski sustav je nedovoljan za više od ¼ ukupnog odvoda fekalnih voda i to bez odvodnje oborinskih voda.

Dakako da se gradonačelnik isprsio i spriječio daljnje radove koji su u vrlo kratkom vremenu probili troškovnik za više od 100 tisuća kuna. Plavljenje podruma u nekoliko zgrada je nažalost postalo neizbježno. Dakle, radovi su obustavljeni da se ne čini daljnja šteta dok se ne iznađe najkvalitetnije moguće rješenje.

Prema tome, uvaženi gospodine župane, prepoznajemo vaš prijeizborni i postizborni  rukopis, te vas molimo da ostavite Grad Gospić na miru i zavežete vaše internetske štence kako bi se gradonačelnik Gospića mogao posvetiti rješavanju nagomilanih problema prethodne uprave Grada Gospića na čelu s Petrom Krmpotićem koji je bio isključivo pod vašom kontrolom, a to je visina duga koji ste ostavili novoj upravi  Grada u vrijednosti          14. 775. 019,00 kn sa danom 30.06.2017. god. što možemo potkrijepiti dokumentacijom.

 

S poštovanjem,

                                

                                                                         Viši stručni suradnik za odnose s javnošću

                                                                                           Martina Nikšić Bronzović

Možda Vas zanima