Uhljebljivanje- davanje kruha nekome!!!

Objavljeno: 27/12/2017

GOSPIĆ- U zadnje vrijeme na sjednicama Vijeća grada Gospića stranka koja je praktički izmislila pojam uhljebljivanja (HDZ) i kojoj je to, kako onI kažu na tečnom hrvatskom jeziku biznis kor stalno spominje uhljebljivanje. Pa je primjerice prije nekoliko sjednica i moja supruga Vedrana Tomašević koja je i danas bila tema nepismenih rasprava postala uhljeb. Čini se da je do prije pola godine stranka koja je žarila i palila ličkom žlibom malo polupala lončiće pa više ne znaju što je uhljeb. Danas smo imali jedan savršen primjer za to koliko su se pogubili. Kaže Petar Krmpotić da je on savršen za posao tajnika u županiji. I neka je, nek mu bude i neka je najbolji. On može reći da je najbolji i automatski nije uhljeb. Može li danas prozvana Ivana Kaleb Asić koja će biti gradska pročelnica doći na sjednicu Vijeća i reći to. Naravno, ne može. Ona mora trpjeti javne napade. A i ona je, isto kao i Krmpotić, zaposlena na mjesto na kojemu nitko ne radi. Petar Krmpotić je zamjenio Ankicu Blažević, a Ivana Kaleb Asić Josipa Kovačevića. No Petar je savršen za taj posao,a Ivana je uhljeb!!!!

Tako i dotična gospođa Vedrana Tomašević koju javno na sjednici vijeća grada Gospića može prozvati Marijan Brkljačić Miš i ona ne smije odgovoriti. Pa kada to napravi pisanim putem starog lisca Zdravka Župana HSS-ovca u duši za kojega mi neki dan jedan prijatelj kaže pa on ti je uhljebio sve svoje ,a ja osobno kažem nije on takav, zanima što ona ima njemu pisat, pa što on ima s njom. Imate dragi moj Zdravko Župan, itekako imate jer Vi ste u Vijeću grada Gospića, vijećnik svih nas. Ups, možda niste, možda ste uhljeb!!!!

Tužno je gledati ove rasprave. Jako tužno. Možda bi bilo najbolje kada bi se svi novinari dogovorili i prestali pratiti ovu smijuriju od Vijeća grada Gospića!!!!

Možda Vas zanima