Zahvala povjerenika HDZ-a za Gospić Ivice Radoševića biračima koji su jučer glasali, pokazali hrabrost i želju za promjenom u HDZ-u!!!

Objavljeno: 10/09/2018

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice grada Gospića,

u ime Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića, zahvaljujem vam na povjerenju, snazi i odlučnosti koju ste pokazali i izašli na unutarstranačke izbore za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije. Usprkos različitim pokušajima zastrašivanja, telefonskih poziva i sms poruka, pokazali ste hrabrost, želju za promjenom i HDZ u kojemu će svatko imati svoje mjesto, zasluženo i opravdano.Othrvali ste se i pogledima tzv. ”neovisnih promatrača” koji su po nalogu za cilj imali zastrašiti ljude, bojkotirati izbore i unijeti razdor među naše članove. Zajedno izgradimo novi smjer, s ciljem da u Gospiću imamo jedinstven HDZ u kojem nikoga neće biti strah izreći svoj stav, ideje i preferencije.

Sa svoje strane učinit ću sve da na izborima za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije koji predstoje i u vremenu nakon izbora postignemo prijeko potrebno zajedništvo svih onih kojima je HDZ na srcu, no još više da kao najjača politička stranka u gradu Gospiću iznjedrimo najbolje među nama kako bi i stranku i grad u kojem živimo učinili boljim i ljepšim.

Zajednički cilj nam je isti, snažan HDZ u kojem će se cijeniti rad, stručnost i poštenje, dostojan onih koji ga čine najvećom političkom strankom u Hrvatskoj, od njena utemeljenja i njena utemeljitelja dr. Franje Tuđmana pa sve do danas.

Od srca vam još jednom veliko hvala!

 

S poštovanjem,

 

Povjerenik GO HDZ-a grada Gospića

Ivica Radošević

Možda Vas zanima