7.MT „Heroji Domovinskog Rata“: DOMAĆINI KREĆU U OBRANU NASLOVA!!

Objavljeno: 26/07/2019

 

KARLOBAG: Karlobag polako ali sigurno odbrojava posljednje dana do najiščekivanijeg sportskog događaja godine, sedmog po redu Malonogometnog turnira „Heroji Domovinskog rata“ koji će se održati u subotu povodom proslave nadolazeće VRO „Oluja. Ovogodišnji dvodnevni program proslave u Karlobagu počeo je u četvrtak u crkvi Sv Josipa gdje je održana misa zadušnica za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu a u večernjim satima izvučene su skupine malonogometnog turnira koji će se održati u subotu u Karlobagu na općinskom igralištu Laktinac sa početkom u 16:00 sati.

Organizator ovog velikog sportskog događaja Mnk Karlobag najavljuje bogati zabavni, glazbeni i sportski program na kojemu će nastupiti 6 malonogometnih momčadi koji će se boriti za pehar pobjednika ovogodišnjih Heroja.

Uoči polufinalnih utakmica u 20:00 sati međusobnu će utakmicu odigrati i najmlađi juniori športsko-kulturne udruge „Fortica“ iz Karlobaga.

Naslov pobjednika brane domaćini Mnk Karlobag koji su u velikom prošlogodišnjem finalu pobijedili ekipu SJP Tigar rezultatom 3-1. Domaćinima je to prvi osvojeni naslov nakon što su 2013 i 2017 godine osvajali 2. Mjesto nakon poraza u finalima od ekipe Heroji ulice iz Gospića.

Što se tiče glazbenog programa tu je kao svake godine Dj Heć i glazbena zvijezda

Novost ove godine na Herojima je hvale vrijedna akcija organizatora Heroja Mnk Karlobaga koji će u suradnji sa turističkom zajednicom, osnovnom školom Karlobag i sportsko kulturnom udrugom Fortica održati za sve posjetitelje i sudionike ovogodišnjih Heroja humanitarnu lutriju na kojoj ćete moći kupiti lutriju. Cijena jedne lutrije biti će 10 kuna a uoči finalne utakmice Heroja izvlačiti će se deset sretnih dobitnika vrijednih nagrada koje je pripremio organizator (sportsku opremu, knjige, slike, suvenire, večeru ili pak besplatno šišanje). Prikupljenim novčanim iznosom kupiti će se medicinska oprema koja će se darovati  ambulanti u Karlobagu.

 

Vrijedi svakako spomenuti kako je uoči ovogodišnjih Heroja proslavljeni Hrvatski nogometaš Dejan Lovren izrazio javnu podršku Herojima i humanitarnoj lutriji tako da je darovao nekoliko nogometnih dresova sa svojim potpisom i snimivši video poruku podrške Herojima Domovinskog rata u Karlobagu. Isto je učinio i izbornik Zlatko Dalić poklonivši organizatorima knjihu Rusija naših snova za humanitarnu lutriju.

 

Na ovogodišnjim Herojima očekuje se nekoliko stotina posjetitelja stoga će se na dan održavanja turnira regulirati promet oko igrališta Laktinac kako bi se smanjile gužve te nas organizator poziva da zauzmemo što ranije mjesta na tribinama kako bi mogli uživo pratiti ovogodišnje Heroje na kojima se učekuju i posebni uzvanici a najljepši dio nedjeljne večeri očekuje se oko 22:00 sata kada će organizatori izvesti poseban prohram za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu.

SKUPINA A

Mnk Karlobag
UDVDR Kostrena
Heroji ulice Gospić

 

SKUPINA B

SJP Tigar
Cesarica
9.GBR Vukovi

 

Raspored utakmica;

17:00/ UDVDR Kostrena- Heroji ulice
17:30/ Cesarica- 9.GBR “Vukovi”
18:00/ Mnk Karlobag- Heroji ulice
18:30/ SJP TIGAR- 9.GBR “Vukovi”
19:00/ Mnk Karlobag- UDVDR Kostrena
19:30/ SJP Tigar- Cesarica
20:00/ Revijalna utakmica juniora
20:30/ Polufinale
21:15/ Polufinale
22:00/ Za 3. Mjesto
23:00/ Finale

Možda Vas zanima