Danas u 16 sati kreće treće izdanje Zimske rukometne lige

Objavljeno: 05/01/2018

GOSPIĆ- Odrađeno je izvlačenje grupa, te nas od petka do nedjelje (5.-7.1.2018) u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću očekuju mnoge zanimljive utakmice.

Za sudjelovanje na 3. Zimskoj rukometnoj ligi prijavilo se ukupno 18 ekipa, 10 u konkurenciji seniora i 8 u konkurenciji mlađih uzrasta (2003. godište i mlađi). Konkurencija će u kategoriji seniora biti najjača do sada. Uz već standardne domaće rukometaše, tu su i mlade nade, srednjoškolci, koje će, podijeljeni u dvije ekipe, već ove godine pokušati pomrsiti račune pretendentima za prva tri mjesta. Prvi puta dolaze dvije ekipe iz Zagreba, a iz Rijeke su i ove godine s nama rukometni prvoligaši iz Rijeke.U kategoriji mlađih uzrasta je konkurencija svake godine sve izjednačenija, a za titulu pobjednika borit će se 8 ekipa.

Kod seniora u grupi A su ekipe  DD, JUMP BAR, TEHNIČAR, ZBRDA ZDOLA i POVRATAK OTPISANIH, a u grupi B VESELI KANISTERI, PLAĆENICI, NORMABEL GENERACIJA, VERTUS i LIBRA-

Kod mlađih uzrasta grupu A čine :SS TEAM, NINDŽA KORNJAČE, MEGA BOYS i ARMIJA,a grupu B: TAKTIČARI, GS-LO TEAM, KIKIĆI i TIĆI.

Natjecanja započinju danas u 14 sati, sutra u 12,a u nedjelju u 11 sati.

 

Milan Tomašević/RK Gospić

 

Možda Vas zanima