Dušanka Antolić iz Fužina tijekom dva sata natjecanja na Štikadi upecala skoro 22 kilograma ribe

Objavljeno: 17/05/2022

GOSPIĆ- – U organizaciji Sportsko ribolovnog saveza Ličko senjske županije te domaćinstvu ribolovne udruge „Pastrva „ Gračac na jezeru Štikada održano je izlučno natjecanje u ribolovu na plovak udruga iz Istarske, Primorsko goranske, Ličko senjske i Zadarske županije.

Nakon tri sata natjecanja vaga i zbrajanje rezultata su pokazali da je prvo mjesto zasluženo osvojila ekipa SRD „Mrena“ iz Buzeta, drugo domaćin „Pastrva“ iz Gračaca, a treće „Bajer“  iz Fužine. Natjecanje će ostati u pamćenju zaljubljenika ribolova da je kod seniorki „bajera“ iz Fužina natjecateljica Dušanka Antolić, osim što je njezina ekipa bila prva i ona sama svojevrsni rekorder s upecanih čak 21,7 kg ribe za 2 sata ribolova!?

Nazočne je pozdravio predsjednik Ličko senjskog ribolovnog saveza Željko Mataija dok su nagrade i zahvalnice uručili predstavnici nacionalnog ribolovnog saveza delegat Milan Devčić i vrhovni sudac Dane Kruljac ističući da su plasman na Kup Hrvatske koji se održava u Đakovu ostvarili Buzećani i Gračani. Gospićanima za utjehu ostaje 4. mjesto a plasman na kup mogu ostvariti pod uvjetom da dvije od tri prvoplasirane ekipe odustanu. Uz rečeno Gospićanin, Ivica Sokolić, napravio je polaganjem ispita za društvenog sudca prvi korak u sudačkoj organizaciji.

Sportsko ribolovni savez LSŽ

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima