Gospićem i okolicom proputovala „ Biciklijada Gospić 2019.“

Objavljeno: 20/07/2019

Jutros, sa startom u 9.00 sati krenula je s gospićkog glavnog gradskog trga još jedna biciklijada. Događaj je dio programa Srpanj u Gospiću te obilježavanja Dana Grada Gospića.

 

GOSPIĆ- U 9.00 sati s Trga Stjepana Radića krenula je na svoje putovanje „ Biciklijada GOSPIĆ 2019.“. Treći je ovo po redu rekreativni biciklistički obilazak Gospića i okolice. Organizator događaja je Biciklistički klub Gospić uz financijsku potporu Grada Gospića.

Prema riječima organizatora prijavljeno je 100- tinjak biciklista, sugrađana ali i mnogih biciklističkih rekreativaca iz različitih dijelova lijepe naše, različite životne dobi. Prema planiranom itineraru obilaska biciklisti će posjetiti Pećinski park Grabovača, odmorište uz Liku u Ćojluku, Veliki Žitnik i Spomen- dom dr. Ante Starčevića te Memorijalni centar Nikola Tesla. Za sve sudionike osigurana je okrjepa na spomenutim lokacijama.

S obzirom da fotografija može zamijeniti tisuću riječi, u bogatoj galeriji prenosimo vam dio atmosfere s „Biciklijade GOSPIĆ 2019.“

Biciklistički klub Gospić kao dobar domaćin sigurno će pridonijeti promociji naših prirodnih, kulturnih i povijesnih vrednota i pokazati kako su Ličani velikodušni i susretljivi domaćini.

Lika-express

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima