Gospićkim rukometašima čak 5 trofeja s turnira u Opatiji

Objavljeno: 19/12/2016

U Opatiji je prošli vikend  održan Božićni turnir u malom rukometu na kojem je sudjelovalo 60 ekipa iz cijele  Hrvatske. Gospićki rukometaši su sudjelovali s čak 9 ekipa i ukupno 60 dječaka i djevojčica koji su osvojili čak 5 trofeja i mnoštvo individualnih nagrada.

DJEVOJČICE 2006. GODIŠTE – ekipno je osvojeno 3. mjesto, a u najbolju ekipu je izabrana raspoložena Antonija Holjevac

DJEVOJČICE 2008. GODIŠTE – cure su osvojile odlično 2. mjesto, Anja Rukavina je izabrana u najbolju ekipu, dok je najbolja igračica također naša Marta Šulentić

DJEČACI 2007. GODIŠTE – odlična pobjeda u triler finalu protiv ekipe Buja rezultatom 9:8 i osvojeno 1. mjesto upotpunjeni su individualnim nagradama koje su zaslužili naši Ivan Pavelić (najbolja ekipa) i Fran Juraj Rukavina (najbolji golman)

DJEČACI 2008. GODIŠTE – prvi organizirani turnir za navedeno godište pokazao je da nam stiže još jedna jako talentirana generacija. Čak 2 naše ekipe “osvojile” su svoje grupe i u razigravanju s Porečom (pobjednikom 3. grupe) zauzeli 2. i 3. mjesto. Za najboljeg igrača izabran je Ivan Borovac, a mjesta u najboljim ekipama pripala su Viti Marasu i Matanu Markoviću.

Možda Vas zanima