Javite se u RK Gospić i putujte na Europsko rukometno prvenstvo

Objavljeno: 30/06/2017

GOSPIĆ- Rukometni klubovi  dobili su  mogućnost da za svoje rukometne djelatnike, igrače, trenere, delegate i suce, odnosno  sve osobe koje je klub službeno registrirao u Hrvatskom rukometnom savezu,  osiguraju ulaznice po povlaštenim cijenama.

Iz Rukometnog kluba „Gospić“ pozivaju aktivne članove i igrače starije od  2004. godišta  da razmotre ovu ponudu i najkasnije se do subote, 1. srpnja  prijave i rezerviraju svoje karte. “Članovi rođeni nakon 2004. godine se također mogu javiti pa ćemo individualno s roditeljima dogovarati eventualne rezervacije i detalje.”- poručuje Vanja Antić iz RK Gospić i dodaje da će se organizirano  iz Gospića  ići samo u jednom terminu, a to je 12.siječnja. Radi se o odlasku na otvaranje Europskog prvenstva u Split i utakmicu između Hrvatske i Srbije. Naravno zainteresirani mogu ići i na ostale utakmice,ali tada se sami moraju brinuti za prijevoz.  Povlaštena cijena ulaznice za utakmicu Hrvatska – Srbija  je 80 kuna.

“Svi oni koji su zainteresirani za nabavljanje ulaznica po povlaštenoj cijeni a nisu članovi našega kluba, roditelji, obitelj i rodbina naših članova, kao i svi građani, slobodno se javite pa ćemo provjeriti i dati povratnu informaciju hoćemo li vas moći i za vas osigurati ulaznice. Ukoliko ne, svoje ulaznice možete rezervirati na web stranici ulaznice.hr, te se, naravno, prijaviti za prijevoz koji će biti organiziran iz Gospića”- kaže Antić.

Za rezervaciju i eventualne dodatne informacije se do subote, 1. srpnja 2017. godine, javite na Vanja Antić, mob: 095/868-0006 ili putem facebooka.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima