Pobjeda rukometaša Gospića za oproštaj od domaće publike, briljantni Čović zabio 16 golova!!!

Objavljeno: 17/04/2018

GOSPIĆ- Rukometaši Gospića pobjedom su se oprostili od gospićke rukometne publike u ovoj sezoni. U 17. kolu druge hrvatske rukometne lige zapad  ostvarili su pobjedu protiv ekipe Zameta II rezultatom 32:28. Sezona je došla skoro do  samoga  kraja, a naši seniori su u predzadnjem kolu, posljednjoj domaćoj utakmici sezone, pobijedili Zamet II i na najljepši se način “oprostili” od domaće publike.

Veoma neizvjesno prvo poluvrijeme nije ponudilo veće rezultatske razlike, a u utakmici “gol za gol” gosti su na odmor otišli pri minimalnoj prednosti (16:17). Nije u tom periodu najbolje funkcionirala naša obrana, kao ni golmani.

Nastavak je ponudio daleko agresivniju obranu naših na čelu s mladim Suknaićem na poziciji prednjeg i Pavelićem koji je uspio zaustavili Mozetića, njihovog do tada najefikasnijeg pojedinca. Kompaktnoj obrani priključio se i Kolačević s nekoliko ključnih obrana, dok je Čović nastavio efikasnost u napadu. Dvjema serijama (3:0 i 4:0) u periodu od 35. do 50. minute osigurali smo vodstvo od 6 pogodaka (29:23, 30:24), pobjedu i nova dva boda.Najefikasniji su bili Čović sa 16 i Suknaić sa 6 pogodaka.

U posljednjem, rezultatski nebitnom kolu Gospić u subotu, u derbiju začelja, gostuje kod ekipe Buzet 2.

 

Milan Tomašević/RK Gospić

 

Možda Vas zanima