Rapogradnja osvojila malonogometni turnir Gospić!!!!

Objavljeno: 13/01/2018

GOSPIĆ- Odličnom finalnom utakmicom između koreničko-zadarske ekipe Rapogradnja i domaćih dečki iz CB pekarne FM završio je malonogometni turnir Gospić 2017./2018. U finalu Rapogradnja je povela u 10.minuti pogotkom Tonija Katalinića. S tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. Iako je Rapogradnja bila nadmoćnija, imali su i dečki iz CB pekarne FM svojih prilika. Ipak, nakon što je u 38.minuti Leo Plecić zabio za 2:0 svima je bilo jasno tko će osvojiti turnir. Bilo je to jasno i gospićkoj publici koja je tada pomalo počela napuštati dvoranu, ispunjenu gotovo do posljednjeg mjesta. Malobrojna,ali bučna publika Rapogradnje odlično je navijala tijekom cijelog susreta, pogotovo prema kraju susreta i nakon osvajanja turnira. Pogodak za konačnih 3:0 u pretposljednjoj minuti zabio je Jurica Kresović.

U susretu za 3.mjesto ekipa MNK 4 ASA nakon penala savladala je domaće Lucys boyse 5:4. U regularnom dijelu susreta bilo je 2:2. Na kraju, može se reći da je turnir bio jako dobar, nastupilo je 12 ekipa, postignuto je oko 180 golova, a ono što nas posebno raduje igrao se korektan nogomet s ne previše žutih kartona i s ni jednim crvenim u ukupno 38 utakmica. Odličan turnir, odlična posjećenost, poziv je to svakako i na buduće turnire koji će se odigravati u Gospiću. Pehare trima prvoplasiranim ekipama uručila je predstavnica pokrovitelja turnira, grada Gospića, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša.

Najbolji strijelac turnira je Marko Štimac iz Bigroma. Toj ekipi otišao je i trofej za fair-play. Najbolji golman dolazi iz ekipa osvajača turnira,Rapogradnje- Toni Čurčija. Najbolji igrač turnira je Josip Majić iz MNK 4 ASA, osvajača trećeg mjesta na turniru.

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima