Superuvjerljive pobjede mladih rukometašica Gospića

Objavljeno: 28/10/2021

GOSPIĆ- S natjecanjem su napokon krenule i djevojčice U12 (2009./2010.) Rukometnog kluba “Gospić” koje će u sezoni 2021./2022. prvi puta u klupskoj povijesti predstavljati ženski rukomet u nekoj od liga u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza.

Ekipa na čelu koje je trenerica Antonija Matić regionalno je, kao i cijeli klub, smještena u regiju zapad, odnosno regiju 3 kako se u uzrastu djevojčica službeno zove.

Prvi krug donio je domaćinstvo, utakmice su odigrane u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću.  U Gospić su došle ekipe Vinodola, Ogulina i Karlovca, a ekipa sastavljena od rukometašica grupa Gospića i Udbine snage je odmjerila sa ŽRK Ogulin i RK Š.R. Karlovac.

Budući da se rukometašice prvi puta natječu u ovoj ligi nisu znale kakvi su protivnici i što mogu očekivati, no ekipa je obradovala sve prisutne svojim pristupom, voljnim momentom, borbom i žarom kojim su odigrale navedene utakmice.

Visoke pobjede koje su uz malo više opuštenosti i mirnoće mogle biti i puno veće pokazale su veliki talent ekipe od koje će se ove sezone moći očekivati veliki uspjesi.

 

ŽRK OGULIN – RK GOSPIĆ 18:46 (6:18) – Rukavina (11), Gučanin (9), Vukelić (9), Grdošić (7), Ivančić (5), Kulaš (4), Šubarić (1)

RK GOSPIĆ – RK Š.R. KARLOVAC 27:15 (7:6) – Rukavina (9), Gučanin (6), Vukelić (4), Ivančić (4), Kulaš (2), Grdošić (2)

Možda Vas zanima