U finalu veteranske lige igrati će Torpedo-Pekarna Tušak

Objavljeno: 20/03/2017

GOSPIĆ- O pobjedniku četvrtog izdanja Veteranske malonogometne lige odlučiti će Torpedo i Pekarna Tušak. Poznato je to nakon superuvjerljivih pobjeda ovih dviju ekipa u svojim polufinalnim utakmicama. Torpedo je sa 6:0 bio bolji od Tin-a iz Zadra.  Strijelci su bili Jovanovski, Krstanović, Tomac, Mikas i dva puta Suvajac. Pekarna Tušak je sa 8:1 bila bolja od Safira. U toj uvjerljivoj pobijedi Smolčić je zabio 3 gola, Grgurić 1, a sa 4 gola, koliko je zabio Safiru,  Dragan Zeba na vrhu liste strijelaca, za trofej Ivan Rukavina Generalić sada ima 12 golova. Utješni gol za Safir postigao je Čivrag. Za 5.mjesto, nakon pobjeda u borbi za plasman, igrati će Hotel Ana-Bistro Tomas CB Atrij,a za 7.Sveti Juraj- Bijeli plavi.

Inače ova završnica, dakle polufinalni i finalni dan imaju humanitarni karakter, i ove godine prihod od prodanih ulaznica namijenjen je humanitarnoj udruzi Pčelice. “Kupnjom ulaznice za utakmice po cijeni od 10 kn podržavate rad naše Udruge. Sredstva koja nam se uruče utrošit će se uglavnom na individualan rad fizioterapeutice s našim korisnicima, našom djecom“- kažu Pčelice. 

Finalni dan Veteranske malonogometne lige na rasporedu je sljedećeg vikenda, točan raspored na vrijeme možete čitati na našem portalu.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima