Završena odlična zimska rukometna liga

Objavljeno: 10/01/2017

GOSPIĆ- Završeno je drugo izdanje Zimske rukometne lige koja se po svim segmentima može  ocijeniti kao veoma uspješna. Ukupno se natjecalo 19 ekipa (9 seniorskih i 10 u mlađim uzrastima). Veliki plus za cjelokupni turnir i njegovu budućnost bio je dolazak ekipe premijerligaša iz Zameta, kao i brojnih veoma kvalitetnih rukometaša i prijatelja iz Rijeke, Senja, Ogulina i Selca koji su ovaj turnir učinili kvalitetnijim, napetijim i zanimljivim.

Već u grupnoj fazi seniorskog dijela natjecanja mogli smo gledati nekoliko veoma zanimljivih utakmica od kojih se izdvajaju utakmice u kojima su u iznimno napetim završnicama GEMIŠTI pobijedili VESELE KANISTERE 14:13, a KRV, ZNOJ, PIVA ekipu DD rezultatom 16:14. Završni dan je donio nova uzbuđenja. Ekipa KRV, ZNOJ, PIVA uspijeva pobijediti VESELE KANISTERE 26:24 i ostvariti plasman u finale, kao i GEMIŠTI koji su tek nakon boljeg izvođenja sedmeraca savladali ekipu DD rezultatom 23:22.U utakmicama za 3. mjesto i finalu se zbog umora osjećala manja napetost, no moglo se vidjeti puno lijepih poteza. Ekipa DD je s 27:19 pobjedom protiv VESELIH KANISTERA osvojila 3. mjesto, dok je prvo mjesto zauzela ekipa KRV, ZNOJ, PIVA pobjedom nad GEMIŠTIMA rezultatom 33:32.

U mlađim uzrastima smo također mogli vidjeti napete utakmice u kojima su najuspješniji bili novi-stari osvajači GYM BAJE koje su u finalu pobijedile FAZU s 21:18, dok su u utakmici za 3. mjesto MINIONI bili uvjerljivi protiv ekipe GRIC I GREC rezultatom 24:14.

Rukometni klub „Gospić“ se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i omogućili da turnir bude na nivou na kojem je bio. Velika hvala svim ekipama i igračima sudionicima turnira, kao i sucima Igoru Tomiću i Nataši Višnjić.

Najbolji igrač kod mlađih uzrasta bio je Josip Starčević (GYM BAJE). Iz iste ekipe dolaze i najbolji golman Karlo Mataija, te najbolji igrač finala Josip Kolačević. Kod seniora najbolji igrač bio je Filip Begić iz ekipe Krv,znoj,piva iz koje dolazi i najbolji golman Karlo Zrinski.

 

Vanja Antić/Milan Tomašević
 

Možda Vas zanima