Rukometaši Gospića 2008.godišta i dalje neporaženi, pobijedili su i do tada nepobjedive Pećine

Objavljeno: 28/11/2019

GOSPIĆ- Dječaci 2008. Godišta Rukometnog kluba “Gospić” ostvarili su  nove uspjehe. Liga Primorsko – goranske županije se nastavlja, a rukometaši Gospića su za protivnike imali RK Pećine, ekipu koja je uz njih jedina bila neporažena, te momčad Kastva. Dvjema pobjedama su se Gospićani kao jedina neporažena ekipa lige bodovno odvojili i ostali usamljeni na vrhu tablice s 8 pobjeda u 8 utakmica.

RK PEĆINE – RK GOSPIĆ 14:19 (7:8)

Iako je bilo vidljivo da su trenutno bolji protivnik, nisu to rezultatski uspjeli kapitalizirati. Obrana je bila dobra, ali je nekoliko puta kapitulirala u doslovno zadnjim trenucima, dok je napad veoma lako ulazio u šanse, ali ih i slabo realizirao. Nastavak utakmice je donio i taj završni djelić koncentarcije koja im je ranije nedostajala, te 6:0 serijom odlaze na nedostižnih 16:9 i prelamaju utakmicu u svoju korist.

Uz, u veoma bitnim trenucima, raspoloženog Josipa Ratkovića na golu najviše su se istakli Stilinović s 5, Milković s 3, te Marković Ml., Tonković Javorina, Borovac I., Jergović i Borovac L. s po 2 postignuta pogotka.

RK GOSPIĆ – RK KASTAV 16:7 (12:1)

Miješani sastav gospićke ekipe vrlo brzo je napravio 10 pogodaka razlike (10:0) i omogućio veću minutažu igračima koji inače manje igraju. Iskustvo i napredak što više igrača veoma je bitno za Gospićane kako bi imali što više kvalitetnih opcija za utakmice koje im dolaze.

Jergović i Borovac I. s 4, Stilinović s 2, te Tonković Javorina, Ratković Jo., Ratković Ju., Marković Ml., Jurković i Milković s po 1 pogotkom bili su strijelci.

Možda Vas zanima