Jučer je netko pio i vozio,a netko brzo vozio

Objavljeno: 27/05/2021

GOSPIĆ- Jučer su policijski službenici Postaje granične policije Korenica u Udbini zaustavili 39-godišnjaka iz Udbine koji je upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (1,29 g/kg), a nešto kasnije u Korenici 19-godišnjaka iz Čatrnje koji je upravljao osobnim automobilom karlovačke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (1,54 g/kg).
Policijski službenici Policijske postaje Karlobag su u večernjim satima u Karlobagu zaustavili 50-godišnjaka iz Rijeke koji je pod utjecajem alkohola (2,36 g/kg) upravljao osobnim automobilom riječke registracijske oznake.
Na autocesti A-1 policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su na mjestima gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili:

– 59-godišnjeg slovenskog državljanina, vozača osobnog automobila zagrebačke registracijske oznake, kojemu je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 247 km/h;
– 29-godišnjaka iz Zagreba kojemu je uređajem za mjerenje brzine utvrđeno da osobnim automobilom upravlja brzinom od 243 km/h;
– 43-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je upravljao osobnim automobilom brzinom od 228 km/h.

Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.
Kod odmorišta Zir, na autocesti A-1 u smjeru juga policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačke registracijske oznake kojim je upravljao 60-godišnjak iz Kumrovca i to za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije. Protiv njih će biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom sudu.

Možda Vas zanima