Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je šest prometnih nesreća

Objavljeno: 31/01/2022

GOSPIĆ- Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se na području Gospića Osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći u Ličkom Cerju

Dvije prometne nesreće su s lakše ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića gdje su dvije osobe lakše ozlijeđene i na području Senja gdje je jedna osoba lakše ozlijeđena. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Karlobaga. Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.
U tom periodu utvrđena su 72 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 5 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu, 29. siječnja u Otočcu kod 33-godišnjeg hrvatskog državljanina (2,48 g/kg).

PULS

Možda Vas zanima