ZANIMLJIVO: 68- godišnjaku u Malom Polju nepoznat netko ukrao – čaše!!!

Objavljeno: 03/01/2020

GOSPIĆ- Sudeći prema policijskom izvješću u protekla 24 sata po cestama se brzo vozilo,a jedan je “lopov” ni manje ni više ukrao čaše. Naime noću 1./2. siječnja 2020. godine u Malom Polju, Općina Perušić, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 68-godišnjaka iz Perušića, iz koje je otuđio čaše. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz policijske bilježnice izdvajamo i ove dvije informacije po  kojima su policijski službenici:

  • na dijelu autoceste A-1, smjer Split, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili 36-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila, kojem je uređajem za mjerenje brzine „Traffivision“ utvrđena brzina od 228 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

 

  • u ulici Kralja Zvonimira u Otočcu, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 50 km/h, zaustavili 20-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila, kojem je uređajem za mjerenje brzine „Laser technology“ utvrđena brzina od 115 km/h. Protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu

Možda Vas zanima