Božjim blagoslovom do pred Bogom čiste županije

Objavljeno: 03/02/2017

GOSPIĆ- Iz Ličko-senjske županije danas smo dobili priopćenje o tome kako je gospićki dekan, monsinjor Mile Čančar blagoslovio prostorije i djelatnike Ličko-senjske županije. U priopćenju se navodi da je u  duhu kršćanske tradicije  gospićki dekan mons. Mile Čančar u Sali za sastanke Ličko-senjske županije udijelio blagoslov, kako je istaknuo, „velikom domu i velikoj obitelji“.

Uz župana Milana Kolića riječi molitve i blagoslov kazivali su i primili  svi djelatnici županije.  Mons. Čančar  je istaknuo kako „ovdje okupljeni svakog dana provode vrijeme stvarajući dobra, družeći se kao velika obitelj, pa zato blagosiljam ovaj prostor i sve koji u njemu borave“. Nakon blagoslova i molitve svi su zajednički zapjevali tradicionalnu božićnu pjesmu „Narodi nam se“.

Mi žitelji ove županije nadamo se da će Božji blagoslov pomoći da u županiji više ne bude financijskih malverzacija s novcima svih nas, poreznih obveznika, da će se financijske makinacije na vrijeme otkriti i procesuirati. Isto tako želimo da svi oni koji su primili  Božji blagoslov rade  na dobrobit svih nas, žitelja ove županije, jer sve drugačije bilo bi svetogrđe, a to iz županijskih dvora svakako ne želimo. Vjerujemo da će Bog poslušati i naše molitve i želje!!!

 

Milan Tomašević/LSŽ

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima