Online radionica za prijavu u Lika Quality sustav

Objavljeno: 12/05/2021
  1. travnja Klaster Lika Destination raspisao je Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje Znaka Lika Quality. Ovo je četvrti poziv za certifikaciju proizvoda oznakom Lika Quality u koji je trenutno uključeno 159 proizvoda od 59 proizvođača iz destinacije Lika. „Vrijednost ovog sustava vidljiva je u broju proizvoda koji raste iz godine u godinu, no ono što nas posebno veseli je činjenica da neki proizvođači svake godine prijave dodatne proizvode što pokazuje uspješnost samog sustava ali i našeg rada“ ističu iz Klastera Lika Destination.

Kako je najavljeno, predstavnici Klastera Lika Destination i LAG-a Lika, koji sustav Lika Quality i provode, održat će online radionicu za sve potencijalne proizvođače iz destinacije Lika koji bi željeli svoje proizvode prijaviti u ovaj jedinstven sustav.

Teme radionice su:

  • Postupak dobivanja oznake Lika Quality
  • Uvjeti za prijavu po kategorijama proizvoda
  • Prednosti sudjelovanja u Lika Quality sustavu
  • Obveze korisnika Lika Quality sustava
  • Plasiranje Lika Quality proizvoda
  • Studija razvoja marketinškog koncepta pozicioniranja lokalnih proizvoda

Online radionica održat će se u ponedjeljak, 17. svibnja 2021. godine putem Zoom platforme s početkom u 17:00 sati na sljedećoj poveznici:

 

https://us02web.zoom.us/j/87885027296?pwd=Z1FNSzRFV2k3VFlvV3Y5QjJDSzB3dz09

 

Podsjetimo, rok za prijavu na Javni poziv je do 1. lipnja 2021. godine, a potrebnu dokumentaciju za prijavu možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.lika-destination.hr/vijesti/detaljnije/javni-poziv-za-iskazivanje-interesa-za-koristenje-znaka-lika-quality. Za sve ostale informacije možete se obratiti na e-mail info@lika-destination.hr, na broj telefona 053 647 042 ili u uredu Klastera na adresi Budačka 12 u Gospiću radnim danom od 07:00 do 15:00 sati poštujući pritom propisane epidemiološke mjere.

Možda Vas zanima