BRAVO: Gospićki Crveni križ dobitnik najvišeg nacionalnog priznanja, “Povelje dr.Jadranko Crnić”!Rad učenice Ane Mataija treći u zemlji!!!

Objavljeno: 28/12/2018

GOSPIĆ- Na svečanoj sjednici Hrvatskog Crvenog križa , u povodu svečanosti obilježavanja 140 godina HCK, 65 godina dobrovoljnog darivanja krvi i 25 godina od samostalnosti HCK, Gradsko društvo Crvenog križa Gospić dobilo je najviše priznanje “Povelja Dr, Jadranko Crnić”a koje se dodjeljuje pravnim i fizičkim osobama. Ovo priznanje dodijeljeno je samo GDCK Gospić za ostvarene rezultate i djelovanje 136 godina na ovom području.

Gospić je sigurno zaslužio ovo priznanje s obzirom na fantastične rezultate u radu, a imajući činjenicu da djeluje na ogromnom prostoru i da uspjeva odraditi odlične stvari za stanovnike , stoga im još jednom čestitam“- rekao je tom prigodom predsjednik HCK dr. Josip Jelić.

Pored ove nagrade i nagrade za najbolji volonterski tim također je na natjecanju mladih volontera na temu “Volontiram mijenjam svijet među 512 likovnih radova iz cijele zemlje Ana Mataija osvojila odlično treće mjesto.

Ova priznanja su pokazatelj naših velikih aktivnosti na programima Crvenog križa a sve u interesu naših sugrađana i veliki broj volontera koji nesebično daju svoj doprinos u realizaciji istih. Ujedno je ovo i dodatni motiv za dodatnim angažmanom u zacrtanim programima“- rekao nam je ravnatelj gospićkog Crvenog križa Vlado Brkljačić.

Milan Tomašević

Možda Vas zanima