Doživite podnevni ispraćaj Stare godine u centru Perušića!

Objavljeno: 30/12/2018

PERUŠIĆ- Još jednom vas pozivamo na podnevni doček Nove godine u parku u centru Perušiću. Po uzoru na ostale gradove i mjesta, stanovnici Perušića i okolice te svi oni željni dobre zabave mogu uživati u širokoj ponudi i veseloj ekipi koja će ih čekati u centru mjesta.

Neizostavna blagdanska glazba i blagdanske dekoracije, čarobna šuma,sobovi, mjesta za slikanje u zoni ZIMSKO SELO samo su popratni dio bogatoj gastro ponudi jer ćete na šanku moći pronaći uz kuhano vino i rakiju, zimsku sangriju, punč i bezalkoholne koktele za one najmlađe. Što se tiče hrane, slastan kotlić, fritule i palačinke razveselit će svakoga. Da ni najmlađi ne bi ostali bez zanimacije, za njih je pripremljena zimska potraga za blagom, razne igre, glazba, baloni i nagrade. Dok vi plešete i zabavljate se s velikima, djecu će  zabavljati animatori zaduženi za dobar provod.

U podne sve prisutne očekuje novogodišnji krijes, zajednička fotografija, lička zdravica te konfete i prskalice za mališane. Program počinje u 10:00, a cijelo vrijeme moći će se kupiti „kuglice želja“ na koje će se pisati novogodišnje želje i objesiti na bor. Svi prihodi skupljeni od prodaje kuglica donirat će se udruzi „Pčelice“ iz Gospića.

Možda Vas zanima