HIGHLANDER55 Velebit Croatia 12.rujna – ista avantura života u manje kilometara

Objavljeno: 29/05/2020

Najveća hrvatska planinarska avantura – HIGHLANDER Velebit Croatia, koja se ove godine održava po 4. puta, dobila je dodatno izdanje!

HIGHLANDER55 Velebit Croatia događaj je koncipiran za sve one koji se tek žele okušati u višednevnom planinarenju. 55 kilometara duga ruta HIGHLANDER55 kreće sa Zavižana i vodi sudionike pravim remek-djelom graditeljstva – Premužićevom stazom. Na ovoj, najljepšoj planinarskoj stazi Velebita, sudionici će upoznati njegovu pravu divlju narav. Prva kontrolna točka sudionike će čekati kod Planinarskog doma Alan, a iduća će biti na Skorpovcu. Nakon prikupljanja obaveznih žigova s obje kontrolne točke, svi će se sudionici otisnuti na posljednji dio svoje avanture života koja ih vodi ravno u Baške Oštarije. Tamo će završiti svoje planinarsko putovanje i dobiti svoj HIGHLANDER55 certifikat i medalju te ono, vjerojatno svim sudionicima srcu najdraže, titulu Highlandera!

Zbog svog trodnevnog trajanja HIGHLANDER55 savršen je za sve željne bijega u prirodu na jedan vikend u kojem će testirati svoje granice, odmaknuti se od betonske džungle i svakodnevnih obaveza te istinski upoznati sebe i povezati se s prirodom.

HIGHLANDER55 Velebit Croatia počinje 12. rujna 2020. godine, na startu se očekuje preko 400 sudionika iz više od 30 zemalja.

Broj dostupnih registracija je ograničen, a svi zainteresirani svoju avanturu života mogu osigurati prijavom na: https://endurancecui.active.com/new/events/68384253/select-race?_p=79552399501435

Highlander adventure

FOTO: Predrag Vučković

Možda Vas zanima