Hora & Belcanto u Gospiću

Objavljeno: 17/07/2016

GOSPIĆ- U obilju zbivanja povodom Dana grada Gospića, kao zanimljivo nameće se i još jedno glazbeno. Naime Kulturno Informativni Centar Gospić i Gospićki glazbeni centar organiziraju koncert Zvonimira Kosa i Jose Butorca „Hora & Belcanto“.

Joso Butorac, istaknuti hrvatski glazbenik, pobjednik Melodija Istre i Kvarnera  ovom prilikom pjevat će svoje najveće hitove, te uz klavirsku pratnju maestra Mladena Žmaka izvesti će najljepše operne arije tri tenora. Zvonimir Kos i članovi Gospićkog glazbenog centra Jurica Romac, David Milković i Mile Hećimović izvest će izabrane skladbe različitih žanrova obrađenih za harmoniku. Koncert će se održati u utorak 19.srpnja od 20 sati u atriju KIC-a.

I vratimo se još malo na početak ovoga teksta i obilju zbivanja povodom Dana grada Gospića. Konačno bi razne institucije i udruge  trebale  koordinirati događaje pa bez obzira što se želi na najbogatiji i najbolji način obilježiti slavlja dana grada malo ih rasporediti tijekom ljeta i godine,a ne sve trpati u desetak dana srpnja.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima