Iz Lovačkog društva Tetrijeb reagirali na tekst objavljen na jednom lokalnom portalu: “za predsjednika društva bio je samo jedan kandidat, Joso Vrkljan izabran je jednoglasno za delegata u županijski Lovački savez”!!!

Objavljeno: 07/02/2019

GOSPIĆ- Elektronskom poštom na adresu portala Lika-express stiglo nam je reagiranje Izvršnog odbora Lovačkog društva Tetrijeb Pazarište vezano uz tekst na jednom lokalnom portalu kako je  Joso Vrkljan zbog loše suradnje s kolegama doživio poraz . U priopćenju se ističe da su tim tekstom: iznesene laži i neistine, uslijed kojih su naše Lovačko društvo i Joso Vrkljan pretrpili lažnu diskreditaciju.

Nikakva samovolja u našem društvu se nikada nije provodila niti će se provoditi. Sve odluke Skupštine društva provodi predsjednik društva u suradnji sa izvršnim odborom. Na izbornoj skupštini koju spominjete kandidirao se samo jedan kandidat za predsjednika i jednoglasno je izabran. Isto tako skupština je izabrala Josu Vrkljana za delegata u Lovački savez Ličko-senjske županije. Sve ostalo su neistine i diskreditacija Lovačkog društva „Tetrijeb“ Pazarište i našeg člana Jose Vrkljana.

Izvršni odbor

Lovačkog društva „Tetrijeb“ Pazarište

Možda Vas zanima