Jako uspješna književna večer Ivane Plechinger Kovačić u Otočcu

Objavljeno: 09/03/2018

OTOČAC- Tražila se doslovno stolica više, a publike je bilo doista iz raznih krajeva županije,  od Senja i Brinja, pa sve do Gospića. Spoj Ivanine energije i vješte moderatorice večeri, prof. Manje Gomerčić – Kostelac bio je pun pogodak za otočku publiku. Prepun prostor book-cafe-a Paradiso dokaz je da itekako ima publike za ovakvu vrstu događanja.

Vješta moderatorica, prof.Manja Kostelac Gomerčić i autorica knjige, poznato TV i estradno lice Ivana Plechinger Kovačić stvorile su takvu atmosferu da je sat i pol vremena, koliko je predstavljanje knjige potrajalo, proletjelo za čast.  Bilo je tu svega, prisjećanja na Manjine radijske dane u ulozi voditeljice gdje je Ivanino ime toliko puta pročitala u eteru kao najavu za još jedan tjedan „Male ptice nebeske“ na top-listi HRO-a, zatim Ivaninin iskrenih crtica iz vlastitog života koji nije baš uvijek bio med i mlijeko. Ljudi prepoznaju kada se priča iskreno, iz srca, tako da pažnju publike zaista nije bilo teško zadržati. Čuli smo od Ivane kako u životu najprije valja biti zahvalan pa se onda postane sretan, kako u svakoj situaciji u životu prepoznati nešto lijepo, kako naučiti lekcije i biti spreman za sve ono što život ponekad donese. Ivana je pričala i o svojem youtube kanalu na kojem nesebično širi pozitivne priče, korisne savjete i dobre vibracije. Kako se osjećati bolje i kako pozitivnim mislima utjecati na tijek vlastitog života, stvar je izbora i srećom, misli možemo kontrolirati. Bavimo se onim što nam služi i privucimo na taj način obilje u svoj život.

Ivana je nastavila druženje sa svojom publikom i nakon službenog završetka promocije. Knjige su se brzo rasprodale a ona je svakome potpisala knjigu, ljubazno odgovorila na poneko pitanje ili se poslikala se za uspomenu.

IZVOR:  likaclub.eu

Možda Vas zanima