Javni poziv svim zainteresiranim građanima na cijepljenje protiv COVID-19 svaki četvrtak od 14 do 18 sati

Objavljeno: 05/07/2021

GOSPIĆ- Dom zdravlja Gospić, mobilni tim, organizirati će cjepni punkt u sjedištu ustanove u Gospiću na adresi 118.brigade HV 3 (preko puta ginekološke ambulante u prizemlju), za sve zainteresirane osobe koje do sada nisu cijepljene, i to svaki četvrtak u mjesecu od 14,00 do 18,00h.

Građani koji imaju već zakazani termin za prvu dozu cjepiva (bilo kod svog liječnika obiteljske medicine ili na dodatnom punktu, kao i oni koji trebaju dobiti svoju 2. dozu, molimo da ne dolaze na punkt već se cijepe gdje imaju dogovoren termin.)

Izuzetak su HZZO osiguranici koji su prvu dozu primili u drugoj županiji, a u vrijeme predviđeno za 2. dozu se nalaze na ovom području.

Dom zdravlja Gospić će osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva na cjepnom punktu u dostatnim količinama. Pfizer (Comirnaty), Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson(Janssen).

O točnom datumu vremenu za revakcinaciju 2. dozom građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.

Podsjećamo sve zainteresirane osobe da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije nakon cijepljenja, dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, pridržavaju mjera prevencije-nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih osoba.

Na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu.

NIJE POTREBNO NARUČITI SE NA TELEFON, VEĆ SAMO DOĆI UNUTAR RADNOG VREMENA CJEPNOG PUNKTA OD 14:00h DO 18:00h

Možda Vas zanima