Ličani, vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici #OSTANITE DOMA

Objavljeno: 05/04/2020

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika

Iako bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti uz šetnju uz mnogobrojne rijeke, uživati u prirodnim ljepotama kojih u Lici ima u izobilju, ovu su subotu su ulice, trgovi, parkovi, šetnice u Lici bili prazni.  I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti i sutra.
Pozivamo sve građane da i sutrašnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

PULS

Možda Vas zanima