Miss Hrvatske, Senjanka Tea Mlinarić uskoro predaje kunu svojoj nasljednici

Objavljeno: 05/07/2018

GOSPIĆ- Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić uskoro će predati krunu svojoj nasljednici. Koja od ljepotica će predstavljati Republiku Hrvatsku na Miss World 2018. godine saznat ćemo početkom rujna.

Županijski izbori su u tijeku, do sada je izabrano jedanaest ljepotica i predstavnica svojih županija– izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.

Djevojke u srpnju očekuju pripreme za Miss Hrvatske, polagati će pet kategorija i boriti se za superfinale. Novost iz Direkcije je H2H challenge gdje će Hrvati moći preko društvenih mreža odlučivati o jednoj od superfinalistica.

Grad domaćin Priprema Miss Hrvatske je Grad Knin i Hotel Vrata Krke, dok nas završno finale očekuje u Međimurskoj županiji, gradu Čakovcu, a hotel domaćin je Panorama, Prelog.

Ovogodišnje finale održat će se u prekrasnom ambijentu Stari Grad Čakovec ili Stari Grad Zrinskih jer želimo spojiti sve ljepote naše zemlje, a pošto je Miss Hrvatske izbor isključivo baziran na županijskim organizacijama, u cilju nam je promocija naših gradova i županija –  izjavila je Maja Vračarić.

 

Možda Vas zanima