Na Dan grada u Gospiću nastupa Nina Badrić!!!

Objavljeno: 02/07/2021

GOSPIĆ- Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnica Ivana Kaleb Asić predstavile su veliki program “Srpanj u Gospiću“. Jasno, dio tog velikog programa je i obilježavanje Dana grada i nebeske zaštitnice grada Svete Marije Magdalene koji se slavi 22.srpnja. Sastavni dio Srpnja u Gospiću je i GROCKS, gospićka rock scena čiji će se prvi koncert održati u subotu 3.srpnja. Na tom prvom koncertu nastupit će velika nacionalna rock imena Psihomodo pop i Let 3. Koncert će se održati u Atriju KIC-a od 21 sat. Točnije glazbenici će, zbog zadovoljavanja epidemioloških mjera, nastupati na povišenom dijelu na parkiralištu  iza KIC-a,a publika će biti u dijelu ispod njih. Sve će se naravno održati uz poštivanje mjera,ali kao i u ostatku zemlje život mora ići dalje. U nastavku GROCKS-a 17.srpnja nastupit će Jurica Pađen i Aerodrom, a 24.srpnja Lili gee, GS big band i DC 5.

Srpanj u Gospiću pun je raznih glazbenih , sportskih, kulturnih događanja,a zajedno s gradom organizirali su ih proračunski korisnici.  Tako će se 3.srpnja osim koncerta GROCKS-a održati Uspon na Visočicu. 8.srpnja održat će se glazbeno-scenski prikaz stvaralaštva Arsena Dedića. Održat će se i manifestacija Glumci u Gospiću, biciklijada, ljetna malonogometna liga, natjecanja u trčanju i tenisu, u obaranju ruku,  doći će u Gospić i putopisac Davor Rostuhar sa suprugom. Nastupat će i domaći glazbenici, tamburaši i  i folkloraši. Niz događanja održat će se i povodom obilježavanja rođenja Nikole Tesle 10.srpnja. Spomenimo i da će nakon Nine Badrić na Dan grada nastupiti sastav Kumovi.

Uistinu bogat kulturni, sportski, zabavni  program koji ćemo najavljivati redovito, svakodnevno i mi na portalu Lika-express.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša vjeruje da će se poštivanjem epidemioloških mjera i uz odgovorno ponašanje sugrađana uspjeti na visokom nivou održati sva planirana događanja.

Milan Tomašević

Možda Vas zanima