Naše igralište, naša radost

Objavljeno: 08/06/2017

LOVINAC- U listopadu 2016. godine Osnovna škola Lovinac prijavila se na natječaj za provedbu  građanske akcije “Naš doprinos zajednici”  Zaklade “Kajo Dadić iz Splita. Na natječaj je prijavljena građanska akcija „Naše igralište, naša radost“ kojom će se obnoviti i urediti igralište i boćalište pokraj škole i kupiti oprema za izvođenje nastave TZK-a i dresovi za učenike. Osnovnoj školi Lovinac odobrena su sredstva u iznosu od 13.000  kuna.

Osnovni i glavni cilj akcije jest uređenje igrališta pokraj škole te na taj način poboljšati kvalitetu života djece naše zajednice i potaknuti ih da više provode vrijeme na svježem zraku baveći se sportskim aktivnostima.

Pošto je navedeni iznos moguće utrošiti isključio na materijal i pribor za uređenje igrališta, sav rad je na volonterskoj bazi.  Cilj nam je povećati svjesnost o važnosti doprinosa zajednici u kojoj živimo i radimo i  potaknuti djecu i odrasle na volontiranje. Provođenje glavne građanske akcije jest u ponedjeljak, 12.6.2017. godine  u 13.00 sati.

Škola je provela pripremne radnje za provedbe građanske akcije i naručila potrebne materijale. Vatrogasci DVD-a  Velebit  uklonili su dotrajalu i uništenu zaštitnu ogradu, te će se na akciji bojati nosači ograde, golovi, koševi, ocrtavati igralište, uređivati okoliš igrališta i boćališta.

 

OŠ LOVINAC

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima