Petar Tomljenović novi glavni urednik programa Radio Gospića!!!

Objavljeno: 25/05/2018

GOSPIĆ- Zanimljivo priopćenje za javnost dobili smo večeras iz Kulturno informativnog centra Gospić. U tekstu u cijelosti pisanom u prvom licu, baš onako kako novinari i djelatnici u medijima nikada ili gotovo nikada ne pišu, dosadašnja glavna urednica programa Radio Gospića Danijela Bogić piše da je od danas dosadašnji novinar  Petar Tomljenović postao glavni urednik programa. Zanimljivo, nigdje ne piše tko je i na koji način donio takvu odluku, kao da se radi o privatnom mediju u vlasništvu Danijele Bogić.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: “Prije nešto više od godinu dana Kulturno Informativni Centar Gospić, javna ustanova za kulturu na čelu sa mnom kao ravnateljicom dobio je koncesiju za obavljanje radijske djelatnosti za područje Ličko-senjske županije te je time 01. travnja 2017. godine započeo s radom Radio Gospić na frekvencijama 97,1 i 105,7 Mhz.
Od otvorenja radija, kao ravnateljica ustanove obavljala sam i poslove glavnog urednika međutim izmjenom Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada KIC-a Gospić razdvojeno je radno mjesto ravnatelj –glavni urednik te je od dana 25.05.2018.godine glavni urednik Radio Gospića Petar Tomljenović, dosadašnji novinar/voditelj.
Ovom prilikom želim zahvaliti na suradnji lokalnim medijima, institucijama i pojedincima na području županije, kao i svim poslovnim suradnicima.
Petru Tomljenoviću želim puno uspjeha u radu, a slušateljima koji su nebrojeno puta dokazali da im se svidio novi/moderni koncept Radio Gospića poručujem da i dalje Slušaju drugačije!
Ravnateljica Danijela Bogić”

Naravno, i portal Lika-express kolegi Petru želi puno uspjeha u radu i čestita mu na ovom unaprijeđenju, i koraku naprijed u dosadašnjem medijskom radu.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima