Kraj sezone kao nagovještaj novih velikih projekata RK „Gospić“

Objavljeno: 22/06/2018

GOSPIĆ- Rukometni klub „Gospić“ je kraj rukometne sezone obilježio rekli bi kako i spada, sjednicom Skupštine  kluba uz desetak radnih točaka Dnevnog reda.

Tako je Skupština usvojila novi Statut Kluba kojim je Klub dobio novo radno tijelo, Vijeće roditelja. Kako je istaknuo predsjednik Kluba Ivan Biljan, roditelji su ovim dobili svoje mjesto koje im i pripada u ovom Klubu: „jer vi ste glas onih zbog kojih i jesmo ovdje, Vaše djece“, uz zahvalu svim roditeljima što su prepoznali rad Kluba na svim razinama.  Izabran je i novi zamjenik predsjednika Kluba Vanja Antić, članovi Izvrsnog odbora Marko Šimić i Nikola Brkljačić, te  tajnik Josip Dragičević.

Rukometni klub „Gospić“ danas broji preko 280 članova svih dobnih kategorija. Rad Kluba i trenera prepoznat je i izvan granica naselja Gospića tako da Klub djeluje i na području Ličkog Osika,  Općina Perušić i Udbina s kojima Klub ima iznimne odnose.  Uz mnoštvo medalja pa i onih na državnoj razini ova sezona je sigurno upisana velikim slovima. No tu priča o ovom iznimnom kolektivu tek počinje. Klub je pred realizacijom novih projekata posebice u radu s mlađim uzrastima čiji je rad prepoznao i resorni Središnji Državni ured za sport koji će popratiti Projekt Kluba s naglaskom na program sportskog razvoja učenika osnovnoškolske dobi.  Skupština je usvojila i Kodeks Kluba sa jasnom porukom:

Prijateljstvo unutar Kluba gaji se kao najveća vrijednost!

RK Gospić

Možda Vas zanima