Portal Lika club po Gemius istraživanju 69. u Hrvatskoj!

Objavljeno: 14/08/2017

GOSPIĆ- Portal Lika club,  s kojim naš portal Lika-express intenzivno surađuje više od godinu dana,  ostvario je jedan hvalevrijedan uspjeh. Naime, nakon što su  kao prvi lički nacionalni medij prošle godine ušli u TOP 100 najčitanijih u Hrvatskoj, najnovije istraživanje pokazuje da su napravili još jedan korak više.

Po istraživanju koje je objavljeno za srpanj 2017. godine, LIKACLUB se nalazi na visokom 69. mjestu. To potvrđuje kako je naš portal i dalje uvjerljivo najčitaniji lički medij u Hrvatskoj, uz napomenu da Gemius ne mjeri čitatelje iz inozemstva kojih je znatan broj.

Što se tiče inozemstva, najviše čitatelja portala dolazi iz Bosne i Hercegovine pa Njemačke. Slijede s većim brojem posjeta Srbija i Sjedinjene Američke Države. Ukupna brojka posjeta s inozemstvom ide preko 70 000 posjeta portalu u srpnju. Portal 24 sata i dalje se nalazi na prvom mjestu po Gemius istraživanju s više od 2 280 000 čitatelja. U TOP 10 se još nalaze i njuškalo, večernji.hr, net.hr, dnevnik.hr, rtl.hr, tportal.hr, forum.hr, express.hr i telegram.hr. Inače istraživanje gemiusAudience bavi se praćenjem posjećenosti hrvatskih web stranica. Istraživanje prati oko 100 hrvatskih stranica, te je postao standard u medijskom okruženju. Internetski mediji, medijske agencije i oglašivači u državama istočne i srednje Europe, prihvatile su ovaj servis kao bitan faktor kvalitete portala i njihovog utjecaja na građane Hrvatske. Svi rezultati gemiusAudiencea javno su dostupni i na web adresi ovdje audience.com.hr. Kolegama s likaclub-a čestitamo i nadamo se da je pokoji  čitatelj na njihov portal došao preko našega.

 

Milan Tomašević/Likaclub

Možda Vas zanima