Poznato je koji su razredi u Ličko-senjskoj županiji prvaci IZZIKvizzija, borit će se za titulu hrvatskog prvaka u znanju

Objavljeno: 22/04/2022

GOSPIĆ- Po drugi put u Hrvatskoj, od 4.travnja do 6. svibnja, održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “IZZIKvizzi” u kojemu sudjeluje gotovo 14 000 učenika iz više od 1 000 razreda diljem Hrvatske, a ove godine se po prvi puta proglašavaju županijski prvaci IZZIKvizzija.

IZZIKvizzi prvaci Ličko-senjske županije za 2022. godinu su 1.C razred Osnovne škole dr. Jure Turića, 3.B razred Osnovne škole Luke Perkovića i 4.Orazred Osnovne škole dr. Jure Turića.

Finale IZZI Kvizzija održava se od 3. do 6. svibnja, a u njemu sudjeluju svi županijski prvaci u svakoj generaciji, od 1. do 4. razreda. Svaki razred u finalu predstavljat će tim od troje učenika, a pobijedit će onaj tim koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

Čestitam svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u IZZIKvizziju, a posebne čestitke šaljem svim županijskim prvacima, želim vam puno sreće u nacionalnom finalu jer pokazali ste pravi timski duh i želju za učenjem. Mislim da smo i drugu godinu za redom ostvarili cilj IZZI Kvizzija – pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti.“ – poručio je direktor Profil Kletta, dr.sc. Dalibor Greganić.Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim zainteresiranim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u sklopu natjecanja IZZIKvizzi. Više informacija o natjecanju i nagradama pronađite na https://izzi-kvizzi.hr/

Profil Klett

Možda Vas zanima