Sutra posjetite manifestaciju “Uskrs na Grabovači”!

Objavljeno: 01/04/2018

PERUŠIĆ- Javna ustanova  Pećinski park Grabovača sutra, 2. travnja, na Uskrsni ponedjeljak, organizira program pod nazivom  „Uskrs na Grabovači“.Odrasli i djeca zasigurno će uživati u uskrsnom „šarenom gnijezdu“, kokama, pilićima i pisanicama, zečićima, vjenčićima i košaricama, dekoracijma koje su izradili vrijedne ruke dječice koja su sudjelovala na uskrsnim radionicama u Narodnoj knjižnici Općine Perušić proteklih mjesec dana.

Ono što će najviše razveseliti najmlađe zasigurno je potraga za skrivenim pisanicama u kojima ih očekuje skriveno slatko iznenađenje, ali i natjecanje u „tucanju jaja“, odabira najljepše pisanice, utrke u nošenju jaja na žlici. Naravno, na radionicama će oni najmlađi izrađivati zečiće te bojati pisanice od stiropora pomoću vodenih bojica, tempera ili flomastera kojima će se kititi grane, a šarena jaja moći će ponijeti kući. Za one velike, tu je kotlić i zabava uz DJ-a.

Već od sutra pa sve do 22.travnja u Pećinskom parku Grabovača održavati će se  Dani otvorenih vrata s promotivnim cijenama individualnih ulaznica  od 30 kuna. Naravno sutra od 9 sati svima je omogućen besplatan posjet špilji Samograd.

 

JU Pećinski park Grabovača/Milan Tomašević

Možda Vas zanima