Sutra svi na glavni gospićki trg, Gospić i Lika po prvi put vježbaju uz Aktivnu Hrvatsku!!!

Objavljeno: 13/07/2018

GOSPIĆ- Aktivna Hrvatska po prvi put organizira vježbanje u Gospiću. Tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu s velikim veseljem poziva na prvi zajednički trening u Lici. Zajednički trening s više od 120 vježbača održat će se pod vodstvom stručnog tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba na čelu s Ivanom Antunovićem. Uz sam trening, stručnjaci iz područja kineziologije, nutricionizma i medicine održat će kratka predavanja o važnosti tjelesne aktivnosti, pravilne prehrane i brige o vlastitom zdravlju. Program će voditi Renata Sopek. Trening u Gospiću održat će se u suradnji s Gradom Gospićem i gradonačelnikom Grada Gospića Karlom Starčevićem.

Iako je više od 25 tisuća građana diljem Hrvatske vježbalo uz ovaj projekt, u subotu, 14. srpnja u 10 sati po prvi će put odraditi trening na trgu Stjepana Radića u Gospiću.

Subotnje ljetno jutro ipak će biti lakše za vježbanje u srcu Like, a voditelj trenerskog tima Ivan Antunović te ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek posebno za ovaj događaj pripremaju brojna iznenađenja.

„Trening u Gospiću za nas je jedan novi izazov. Uz to što će biti dosta toplo, vjerujem kako će se brojni Gospićani pridružiti našem edukativnom treningu. Mnogi su od njih vjerujem u dobroj kondiciji, no pripremili smo neke izmjene u samom treningu kako bismo testirali tjelesnu formu Gospićana!“ – izjavio je Ivan Antunović.

U Gospiću će uz Ivana i Renatu s vježbačima trenirati i kineziolozi Jana Pavlović, Borna Butijer, Goran Kontić i Tian Jagarić. Trening traje 50 minuta i prilagođen je svim dobnim skupinama. Liječnici iz Hrvatske liječniče komore educirat će vježbače i mjeriti indeks tjelesne mase. Edukativna predavanja održat će i stručnjaci iz Biotreninga i Definicije Hrane.

   „S velikim nestrpljenjem očekujemo naš prvi trening u Gospiću. Pozivam sve da nam se pridruže. Uz to što ćete vlastitom tijelu učiniti dobro, dobit ćete besplatne savjete i edukaciju, ali isto tako i dobro se zabaviti! Vidimo se 14. srpnja!“ – pozvala je vježbače Renata Sopek.

Generalni partner HEP darovat će vježbače majicama za trening, NIVEA prostirkama za vježbanje, Mivela – vodu uz koju možete sve. Najbolji sportaš u gradu, Decathlon poklanja lopte koje će vježbači svakodnevno koristiti za vježbu, poliklinika Affidea će educirati i podijeliti zanimljive brošure. Merkur osiguranje osvježit će sve nakon treninga zdravim Merkur smoothiem te vježbačima pokloniti ručnike za yogu. Partneri projekta su poliklinika Vaš pregled, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera i Valamar Argosy hotel.

Možda Vas zanima