U četvrtak 25.listopada u sklopu Dana otvorenih vrata posjetite Općinski sud u Gospiću

Objavljeno: 19/10/2018

 

GOSPIĆ- Europski dan pravosuđa ustanovljen  2003. godine od strane Vijeća Europe i Europske komisije države članice Vijeća Europe, već se tradicionalno obilježava 25. listopada. Svrha obilježavanja tog dana je upoznavanje građana s djelovanjem pravnog sustava i njihovim zemljama, edukaciji i informiranju o njihovim svakodnevnim pravima u pravosuđu.

 Ove godine će se obilježavanje manifestacije “Dan otvorenih vrata” održati u četvrtak 25. listopada 2018. Tom prigodom Općinski sud u Gospiću poziva sve zainteresirane osobe (građane, udruge, obrazovne ustanove, medije…) da u vremenu od 09,00-10,00 i od 12,00-13,00 sati, pristupe u prostorije navedenog tijela kako bi se istima uz stručnu pratnju približio rad sudova u Republici Hrvatskoj, osobito organizacija i procesi rada, pri čemu će svi raspoloživi djelatnici suda biti na raspolaganju zainteresiranim u pružanju svih informacija u svezi njihova rada, izuzev rada koji se odnosi na konkretne predmete.

U cilju što lakše organizacije navedene manifestacije molimo da se svi skupni dolasci prethodno najave na broj telefona 053/658-882, odnosno na e-mail: opcinski.sud@osgs.pravosudje.hr

 

 

 

Predsjednica suda:

 

Dubravka Rukavina

Možda Vas zanima