U kinu Korzo gledajte romantičnu komediju “Ti si taj”

Objavljeno: 09/02/2022

GOSPIĆ- Tijekom vikenda ispred Valentinova u gospićko kino Korzo stiže prava romantična komedija s velikim glumačkim zvijezdama “Ti si taj”.U filmu glume Jennifer Lopez , John Bradley , Maluma , Owen Wilson , Sarah Silverman. Ovu romantičnu komediju gledajte u petak i subotu 11. i 12. veljače od 20 sati. 

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odlučuju se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Svečanost će biti dio koncerta i prenosit će se uživo putem društvenih platformi. Charlieja Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na koncert su odvukle kćer Lou (Chloe Coleman) i najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije, Kat saznaje da ju je Bastian prevario s njezinim asistentom. Njezin se svijet ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Odjednom u gomili ugleda stranca i oči im se spoje. U tom trenutku gubitka i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas poznato izdaje, onda je možda nepoznato pravi odgovor. Ovdje počinje priča Ti si to, priča o impulzivnom trenutku i ludilu iz kojeg se razvija neočekivana romansa.

On_line kupovina i rezervacije ulaznica:

https://www.mojekarte.hr/hr/organizer/253/pucko-otvoreno-uciliste-dr-ante-starcevic.html

 

Prema novoj odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite:

 U zatvorenim prostorima zabranjuju se javna okupljanja s više od 25 osoba (dosad 50), a ona uz covid potvrde ograničavaju se na 100 osoba.

Građani obavezno moraju koristiti maske na kino projekcijama  bez obzira na posjedovanje covid potvrde.

Možda Vas zanima