U kinu Korzo u subotu u dva termina gledajte animirani hit film Mavka, čuvarica šume

Objavljeno: 09/05/2023

GOSPIĆ- U subotu 12.svibnja u kinu Korzo u Gospiću prikazuje se animirani  film “Mavka-čuvarica šume”. Prvotno je prikazivanje najavljeno samo za 19 sati, ali došlo je do promjene pa će kino publika u Gospiću Mavku u subotu moći gledati u 18 sati i u 19:30.

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce — sam Izvor života — od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

 

Možda Vas zanima