Zašto ne koristimo Teslu?

Objavljeno: 09/08/2016

GOSPIĆ- Da je Nikola Tesla svjetski brend znamo svi, da ga možemo koristiti više za zajedničku promociju isto tako znamo svi. No kada ga koristimo na ovako loš i nevješt način kao što se radi sada, odnosno “ajmo samo to odraditi” nailazimo i na kritike. Jednu od takvih kritika objavio je i likaclub.eu na kojemu možete pogledati cjeloviti članak.

Ivan Dečak iz popularne grupe Vatra u čestoj je posjeti Gradu Gospiću, a poseban je ljubitelj i inovatora svjetskog glasa – Nikole Tesle. S bendom je mnogo puta posjetio Memorijalni centar Nikole Tesle u Gospiću, a jutros je to pokušao učiniti još jednom u privatnom aranžmanu. Međutim, dočekala su ga zatvorena vrata u Smiljanu iako je špica turističke sezone.

Za portal LIKACLUB prokomentirao je ovaj (ne)rad ponedjeljkom.

“Lik i djelo Nikole Tesle trebalo bi biti nositelj turizma u Lici s obzirom da je jedan od najpoznatijih znanstvenika na svijetu. Na autocesti A1 o tome nas u Lici obavještava samo jedna limena ploča, a jutros sam pokušao posjetiti Memorijalni centar Nikole Tesle u Smiljanu te shvatio da on u špici sezone ne radi ponedjeljkom. Mnogo je toga još potrebno napraviti, i svi mi želimo dobro Lici, ali to treba činiti na bolje načine od ovog.” – izjavio je Ivan Dečak za LIKACLUB.

Možda Vas zanima