ČESTITAMO: vlasniku popularnog Ribiča u Otočcu Marinku Bobincu visoko obrtničko priznanje

Objavljeno: 28/11/2023

GOSPIĆ- Na prijedlog  Ceha ugostitelja Obrtničke komore Ličko senjske županije organizatori 35. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore prepoznali su i dodijelili visoko priznanje obrtniku iz Otočca, Marinku Bobincu, vlasniku popularnog objekta „Ribič“. Kako je na Kongresu rečeno Bobinac je dobio priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i poticanju ugostiteljsko turističke svrhe. Na priznanju su mu čestitali ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dalibor Kratohvil te župan Krapinsko zagorski, Željko Kolar.

-Iznimno sam ponosan na ovo priznanje koje je dio i 19 zaposlenih u „Ribiču“. Drago mi je da je prepoznat naš trud doprinosu razvitka obrtništva i turizma u Gackoj dolini pa i šire, rekao je ukratko Marinko Bobinac.

Inače Bobinac je obrtnik od 2006. godine, a „Ribič“  vodi u Domu ribolovaca od 2011. godine. Aktivan je u sustavu HOKa kao član Skupštine Udruženja obrtnika Otočac i Ceha Obrtničke komore Ličko senjske županije te Skupštine Komore..

Obrnička komora LSŽ

Možda Vas zanima