Dobra prilika za gospićke OPG- ove, promocija na interaktivnim info-kioscima

Objavljeno: 29/03/2021

GOSPIĆ- Grad Gospić u suradnji s tvrtkom Smart Tourist d.o.o. postavlja info punktove odnosno interaktivne info kioske na kojima se prikazuje sva turistička ponuda Grada Gospića i okolice. Osim zanimljivosti turistima, sadržaj je svakako zanimljiv i lokalnom stanovništvu. Uz prikazivanje sadržaja na kioscima, isti će biti objavljen i na internet stranici tvrtke Smart Tourist (smart-tourist.hr) te tako dostupan za pregledavanje putem računala ili mobilnih uređaja i na mnogo širem području, točnije svim korisnicima interneta, gdje god se oni nalazili.Kao OPG koji djeluje na području Grada Gospića i okolice, imate mogućnost besplatno biti prisutni na navedenoj platformi.

Ukoliko ste suglasni da Vaš OPG bude na ovaj način besplatno promoviran, molimo da dostavite sadržaj kojim se želite predstaviti. Dostavom sadržaja dopuštate Gradu Gospiću i tvrtci Smart Tourist upotrebu istog isključivo u gore navedene svrhe.

Sadržaj bi trebao biti sljedeći:

  1. Kontakt podaci (adresa, broj telefona, e-mail adresa, web stranica ukoliko postoji)
  2. Kratak tekst kojim se želite predstaviti (nekoliko rečenica o Vama na hrvatskom, ukoliko je moguće i engleskom jeziku)
  3. Minimalno jedna a maksimalno 5 fotografija u što boljoj kvaliteti

Sadržaj je potrebno dostaviti na e-mail adresu: gospic@smart-tourist.hr.

Još jednom napominjemo da je postavljanje sadržaja besplatno, a omogućit će Vam predstavljanje Vaših proizvoda kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima.

Možda Vas zanima