Konzultanti iz splitske tvrtke MICRO projekt d.o.o. pomoći će ličkim poljoprivrednicima ostvariti lakši put do europskih novaca!

Objavljeno: 25/06/2020

GOSPIĆ- Zahvaljujući Anti Franiću i Udruzi uzgajivača buše u Gospić su došli predstavnici privatne konzultantske kuće  MICRO projekt d.o.o. iz Splita, kako bi ličkim poljoprivrednicima predstavili mogućnosti korištenja europskih novaca za unaprjeđenja života na selu na krškom području. Mjera i mogućnosti je dosta. Nažalost u čitavoj toj šumi mjera čovjek praktički mora biti ispred vremena jer kad mjera bude objavljena praktički bi barem pola potrebne dokumentacije trebalo biti gotovo. Naravno seljak ili bolje rečeno poljoprivrednik ima previše posla na svome imanju da bi imao vremena i za praćenje silne administracije koja se vrti oko njega. Tu onda “ulijeću” ljudi iz primjerice ove konzultantske kuće koji su im na raspolaganju praktički 24 sata. I ono što će brojnima biti posebno važno, dok ne dobiju europska sredstva ništa im ni ne plaćaju. A da je ovakvih predavanja i ovakvih konzultanata itekako potrebno pokazuje i činjenica da veliki dio brojnih poljoprivrednika koji su došli na ovo predavanje nikada nisu koristili europska sredstva.

Ukoliko niste bili u mogućnosti doći na predavanje ili biste se željeli besplatno informirati o mjerama ruralnog razvoja slobodno se javite na:
091 352 9070 ili pišite na info@projektkrs.com

Lika-express

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima